Një Shembull i Suksesit në Ndërtimin e Biznesit me Ushqime Tradicionale

Në vitin 2016, në Prishtinë, u themelua Flizza. Kjo kompani u themelua nga një njeri i talentuar me një vizion të qartë. Ky është Skenderi, i cili vendosi të shpërblejë zakonet dhe ushqimet e trashëgimisë së tij me një frymë të re dhe inovacion.

Skenderi kishte një ide të thjeshtë por të fuqishme: të rikthejë ushqimet tradicionale në një biznes të suksesshëm. Ai dhe familia e tij kishin një dashuri të veçantë për gatimin, dhe më shumë se çdo gjë, ai dëshironte të ishte pjesë e ahengjeve familjare dhe në tavolinat të ishin ushqimet e familjes së tij. Kështu lindi Flizza, një vend ku të gjithë mund të shijonin shijet autentike të kuzhinës tradicionale të tyre.

Fillimisht, Flizza u përball me sfida të mëdha, por me përkushtim dhe një angazhim të pashoq arriti këtu sepse kalimin e kohës, shumë njerëz filluan të vërejnë vlerën dhe shijen e ushqimeve të ofruara nga Flizza. Ndikimi i saj pozitiv dhe shijet e mrekullueshme iu pëlqyen shumë njerëzve dhe kjo e bëri kompaninë të rritej dhe të zgjerohej. Me përpjekje të vazhdueshme për të ofruar produkte të cilat shkonin përtej pritshmërive, Flizza fitoi një klientelë të besueshme dhe të përhershme.

Ekipi i Flizzës përqendroi vëmendjen në cilësi dhe shijen autentike, duke përdorur vetëm përbërës të freskët dhe të cilësisë më të lartë. Kjo e bëri Flizza të bëhej një emër i njohur në fushën e ushqimeve tradicionale.

Sot, Flizza punëson një numër të madh të punëtorëve duke ndikuar kështu në uljen e papunësisë, dhe është një kontribues i denjë në buxhetin shtetëror, duke deklaruar dhe paguar me kohë tatimet.

Dhe kështu, historia e Flizzas është një dëshmi e vërtetë se me vizion, përkushtim dhe pasion, një njeri mund të sjellë një ndryshim. Ai na mëson se rikthimi i zakoneve të vjetra mund të sjellë frymë të re në një shoqëri, duke i dhënë jetë ushqimeve të vjetra dhe sjellë ato në një nivel të ri të suksesit dhe njohurisë.

Other Blogs

 • Qysh i ke punët me këta të ATK-së?

  Nisa të punoj si kontabiliste shumë e re në moshë, edhe pse vija nga një familje pa traditë në biznes. Duke qenë se familjarët e mi kishin profesione krejt të tjera, nuk e pata as edhe një person të vetëm ku të mbështetesha për t’u zhvilluar në profesion dhe për të ecur përpara në karrierë.…

  Learn more

 • Qysh i ke punët me këta të ATK-së?

  Nisa të punoj si kontabiliste shumë e re në moshë, edhe pse vija nga një familje pa traditë në biznes. Duke qenë se familjarët e mi kishin profesione krejt të tjera, nuk e pata as edhe një person të vetëm ku të mbështetesha për t’u zhvilluar në profesion dhe për të ecur përpara në karrierë.…

  Learn more

 • Një Shembull i Suksesit në Ndërtimin e Biznesit me Ushqime Tradicionale

  Në vitin 2016, në Prishtinë, u themelua Flizza. Kjo kompani u themelua nga një njeri i talentuar me një vizion të qartë. Ky është Skenderi, i cili vendosi të shpërblejë zakonet dhe ushqimet e trashëgimisë së tij me një frymë të re dhe inovacion. Skenderi kishte një ide të thjeshtë por të fuqishme: të rikthejë…

  Learn more

en_USEnglish