Ballina

Përsosmëri në kontabilitet

Pikat tona të forta

Accell dallon nga konkurrenca për disa arsye

Fokusi primar i ACCELl është ofrimi i shërbimeve të kontabilitetit dhe tatimeve në mënyrë sa më efikase për t’ju mundësuar klientëve të fokusohen në drejtimin e kompanisë së tyre duke zvogëluar kostot dhe rritur efikasitetin e tyre.

Ekspertiza

Ekipi jonë i kontabilistëve është shumë i kualifikuar dhe me përvojë, duke u ofruar klientëve këshilla dhe udhëzime të ekspertëve për të gjitha aspektet e financave të tyre.

Shërbimi i personalizuar

Ne kemi një qasje të personalizuar të shërbimit ndaj klientit, duke i përshtatur shërbimet tona për të përmbushur nevojat dhe qëllimet unike të secilit klient.

Teknologjia dhe inovacioni

Ne qëndrojmë një hap me kohën duke përfshirë teknologjinë dhe mjetet më të fundit të softuerëve, duke rritur efikasitetin dhe duke u ofruar klientëve informacion më të saktë dhe në kohë.

Angazhimi ndaj cilësisë

Përkushtimi jonë ndaj cilësisë dhe saktësisë është i dukshëm në çdo gjë që bëjmë, dhe ne jemi të përkushtuar për të siguruar që klientët tonë të marrin nivelin më të lartë të shërbimit dhe mbështetjes.

Ekspertiza

Ekipi jonë i kontabilistëve është shumë i kualifikuar dhe me përvojë,

Shërbimi i personalizuar

Ekipi jonë i kontabilistëve është shumë i kualifikuar dhe me përvojë,

Teknologjia dhe inovacioni

Ekipi jonë i kontabilistëve është shumë i kualifikuar dhe me përvojë,

Angazhimi ndaj cilësisë

Ekipi jonë i kontabilistëve është shumë i kualifikuar dhe me përvojë,

Shërbime kontabiliteti

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh financiare për të ndihmuar individët dhe bizneset të menaxhojnë financat e tyre me lehtësi dhe besim.

Shërbime tatimore

Shërbime tatimore për individët dhe bizneset e të gjitha madhësive.

Shërbimet tona

Accell ofron shërbime profesionale

Ekspertiza e ACCELL është shërbimet e kontabilitetit dhe ato tatimore. Klikoni në katrorin mëposhtë për të parë shërbimet.

Klientët tanë

Klientë tonë besnik

Klikoni në katrorin më poshtë për të parë më shumë nga klientët tanë

Blogjet e Accell – Mendimet tona për Biznesin dhe Teknologjinë

 • Qysh i ke punët me këta të ATK-së?

  Nisa të punoj si kontabiliste shumë e re në moshë, edhe pse vija nga një familje pa traditë në biznes. Duke qenë se familjarët e mi kishin profesione krejt të tjera, nuk e pata as edhe një person të vetëm ku të mbështetesha për t’u zhvilluar në profesion dhe për të ecur përpara në karrierë.…

  Lexo më shumë

 • Qysh i ke punët me këta të ATK-së?

  Nisa të punoj si kontabiliste shumë e re në moshë, edhe pse vija nga një familje pa traditë në biznes. Duke qenë se familjarët e mi kishin profesione krejt të tjera, nuk e pata as edhe një person të vetëm ku të mbështetesha për t’u zhvilluar në profesion dhe për të ecur përpara në karrierë.…

  Lexo më shumë

 • Një Shembull i Suksesit në Ndërtimin e Biznesit me Ushqime Tradicionale

  Në vitin 2016, në Prishtinë, u themelua Flizza. Kjo kompani u themelua nga një njeri i talentuar me një vizion të qartë. Ky është Skenderi, i cili vendosi të shpërblejë zakonet dhe ushqimet e trashëgimisë së tij me një frymë të re dhe inovacion. Skenderi kishte një ide të thjeshtë por të fuqishme: të rikthejë…

  Lexo më shumë

Kontaktoni me ne

“Në Accell Accounting, ne vlerësojmë komentet tuaja dhe jemi gjithmonë këtu për t’ju ndihmuar me çdo pyetje ose shqetësim. Pavarësisht nëse po kërkoni të planifikoni një konsultë ose thjesht keni nevojë për ndihmë për një çështje specifike, ekipi ynë i ekspertëve është i gatshëm të ju ndihmojë.

sqShqip